Kezdőlap Expressz Fotókönyv Profi Fotókönyv Prémium Fotókönyvek - fotófüzetek Összehasonlítás Kapcsolat Menü

Expressz fotókönyvek - ismertető oldal

A legjobb megoldás, ha gyors, de igazán egyedi ajándékot szeretne adni.
A lapokat vastag fotópapírra, kétoldalas fotónyomtatással készítjük, majd egy gyors kötészeti eljárással helyezzük el a kiválasztott bőr- vagy szövet bevonatú kemény borítóba, aminél azt is megválaszthatja, hogy milyen színű, illetve a felülete zárt vagy ablakos legyen-e, ami a könyv első oldalát látni engedi. Külön előny, hogy az expressz fotókönyv kötése sérülés nélkül bontható. Így ha egy lap megsérül, az később kicserélhető, vagy ha bővíteni szeretné a könyvet annak sincs semmi akadálya. Az expressz fotókönyveket az üzletünkben készítjük, így 1-3 órán belül elkészül.

A szerkesztő felület böngészőből online működik. Miután sikerült kiválasztani a könyv típusát és a stílust/témát ami alapján szeretnénk, hogy a könyv kinézzen, utána már az oldalak maximális számát kell beállítanunk. Amint ezek megvannak, máris a szerkesztő felületen találjuk magunkat. A bal oldalon tudjuk a képeinket feltölteni, vagy a már feltöltött képeink közül válogatni. A bal-felső menüsorban tudjuk az adott oldal témáját (sablon) és hátterét változtatni. A jobb oldalon pedig az oldalak között tudunk váltogatni.Expressz fotókönyv - 1

Egy adott oldalt kiválasztva - vagy a szerkesztés gombra kattintva - tudjuk állítani az oldalon megjelenő képet/képeket, valamint a szöveget. Az oldal alján megjelenő menüsor ebben nagy segítségünkre van.Expressz fotókönyv - 1

Miután elkészült a fotókönyv, már csak le kell adnia a rendelést. Ha később szeretnénk szerkeszteni a könyvet, érdemes elmenteni a projektet - ami regisztrációhoz kötött -. Az elkészült fotókönyvről e-mailben értesítjük.
Amennyiben otthon nem boldogulna a szerkesztő felülettel, úgy üzletünkben is meg tudja szerkeszteni a könyvet egy Kiosk önkiszolgáló-számítógép és kollégáink szíves segítségével. Viszont arról tájékoztatnunk kell, hogy a Kiosk kevesebb témával, színnel és szerkesztési opcióval rendelkezik. Amennyiben mégis ezt az opciót választja, úgy arra kérnénk, hogy a fotókönyvben elhelyezni kívánt képeket KIVÁLOGATVA egy adathordozón hozza be üzletünkbe, ezzel is könnyítve a közös munkát.