Kezdőlap Profi Fotókönyv Prémium Fotókönyvek - fotófüzetek Összehasonlítás Kapcsolat Menü

Prémium fotókönyvek, fotófüzetek - ismertető oldal

Prémium fotókönyv

"A fotókönyv a kreatív termékek királynője."
Nem pusztán csak azért, mert egy prémium fotókönyv készítése igényli a kifinomult technikát, a legtöbb szakértelmet, hanem mert egy fotókönyv adja a legméltóbb helyet képeink számára. Megszámlálhatatlan mennyiségű fényképet készítünk fontos és kevésbé fontos, látványos vagy épp csak érdekes dologról, pillanatról. Majd ez a rengeteg emlék jobb esetben egy közösségi média oldalára kerül és pár órán át sokan látják; gyakrabban merül feledésbe egy számítógép, mobil eszköz, háttértár “mélyén”. Hogy ezt elkerüljük, érdemes lehet egy polcra is kitehető fotókönyvet összeállítanunk. Mert akármennyire is szeretnénk, a digitális adathordozók sem tartják meg örökké az adatokat, fényképeket vagy videókat.

A prémium fotókönyv különlegessége - azon túl, hogy saját képeink kerülnek bele - keményborítású, melyet szintúgy mi magunk szerkesztünk, minőségben olyan mint egy könyvesboltban vásárolt képeskönyv, illetve több egyedi méretben készítjük, így mindenki megtalálja a számára ideális könyvet.

Prémium fotófüzet

Professzionális nyomdai technikával, prémium minőségű matt vagy fényes fotópapírra készítjük el az oldalon megszerkesztett fotókönyvet, amit aztán irkatűzéssel fogunk könnyen forgatható, látványos képes füzetté tenni. Csakúgy, mint a fotókönyv, itt is saját képeinkből állítjuk össze a füzetet. A különbség a két termék között pusztán a mérete, lapszáma valamint a kemény borító hiánya. A sablonok, minták, színek és a szerkesztő felület azonos mindkét termék esetén.


Szerkesztő felület és szerkesztés menete

A szerkesztő felület böngészőből online működik. Miután sikerült kiválasztani, hogy melyik könyvet/füzetet szeretnénk, és a stílust/témát, utána már az oldalak maximális számát kell beállítanunk. Amint ezek megvannak, máris a szerkesztő felületen találjuk magunkat. A bal oldalon tudjuk a plusz képeinket feltölteni, vagy a már feltöltött képeink közül válogatni. A bal-felső menüsorban tudjuk az adott oldal témáját (sablon) és hátterét változtatni. A jobb oldalon pedig az oldalak között tudunk váltogatni.Expressz fotókönyv - 1

Egy adott oldalt kiválasztva - vagy a szerkesztés gombra kattintva - tudjuk állítani az oldalon megjelenő képet/képeket, valamint a szöveget. Az oldal alján megjelenő menüsor ebben nagy segítségünkre van.Expressz fotókönyv - 1

Miután elkészült a fotókönyv vagy a fotófüzet, már csak le kell adni a rendelést. Ha később szeretnénk szerkeszteni a könyvet/füzetet, érdemes elmenteni a projektet - ami regisztrációhoz kötött -. Az elkészült fotókönyvről illetve fotófüzetről e-mailben értesítjük.