Kezdőlap Profi Fotókönyv Kapcsolat Menü

Profi fotókönyvek - ismertető oldal

A fotókönyv szerkesztő a böngészőben online működik. Használat előtt a fotókat fel kell tölteni a felhasználói fiókba. Fotókkal kapcsolatos kritériumok:

Formátum: JPG
Maximális felbontás: a hosszabbik oldal 10000 pixel lehet
Maximális file-méret: 30 MB
A weboldal és a szerkesztő felület használatához Chrome vagy Firefox böngészőket javasoljuk.

Kétféle megjelenéssel (design) szerkeszthető a fotókönyv.
Modern – fekete vagy fehér háttér, nagyobb képek, akár 12 fotó/lap (2 oldal)
Tematikus – rengeteg választható háttérminta minden témában, maximum 8 fotó/lap (2 oldal)
A szerkesztés megkezdésekor ki kell választani, hogy modern vagy tematikus fotókönyvet szerkeszt. Utólag ez már nem változtatható. A háttér mintája a háttér gomb megnyomásával szerkesztés közben változtatható , akár laponként, akár az egész könyvre visszamenőleg.
Szöveget lehet írni a könyv bórítójára, valamint a gerincére is. Ha a hátlapot üresen szeretné hagyni, akkor a "blank" nevű sémát használja. Új képeket a bal oldali menüből lehet ráhúzni a szerkesztő felületre. Az oldal alján található sémák közül kattintással lehet választani, és a szoftver átrendezi az oldalt.

Segédlet a szerkesztő felület ikonjaihoz:


Profi Fotókönyv szerkesztő ikonok Profi Fotókönyv szerkesztő ikonok
  1. Fotó csere
  2. A fotó visszaáll az eredeti méretre
  3. Nagyítás
  4. Kicsinyítés
  5. Forgatás
  6. Kép levétele a szerkesztő felületről
  7. Kép/minta törlése a lapról
  8. FIT-funkció

A szöveg gomb megnyomásával egy soros szöveget tud elhelyezni a lapon. Az új szöveg mindig a lap közepén jelenik meg. Innen az egérrel szabadon húzható a kívánt helyre. Szövegeket csak a fotók véglegesítése után kezdjen elrendezni a lapon. Egy lapra több szöveget is írhat.

A szerkesztés lezárása:
A minimális lapszám 15 lap / 30 oldal. Amennyiben ez nem került elérésre, akkor a - később folytatom - gombbal lehet lezárni a szerkesztést. 15 lap / 30 oldal fölött a szerkesztés a - Befejezés - gombbal is lezárható. A könyv a felhasználói fiókból bármikor újra behívható továbbszerkesztésre. Megrendelt könyv nem módosítható. A megrendelt könyvről másolatot lehet létrehozni. Ez bekerül a félbehagyott termékek közé, és lehet módosítani.